Beleef Heierhof

Voor unieke, gezellige activiteiten en uitjes in De Kempen in Noord-Brabant!

Reserveren

Bel ons

+31 40 - 20 42 721

U bent hier:
Iemand met een uniek cadeau verrassen? Bijvoorbeeld een Struisvogelexcursie of een cadeau uit onze winkel? Wij maken voor u een passende cadeaubon of cadeaupakket om iemand een groot plezier mee te doen.
In diverse kleuren, lengte tot wel 70 cm! Uit voorraad leverbaar. Ook kortere lengtes.
Een streekproduct (advocaat) gemaakt van struisvogeleieren. Leuk als cadeautje!
Struisvogelbiefstuk (eye-filet), struise hamburgers en struise worstjes. Alles vacuüm verpakt in handzame porties. Diepgevroren, dus altijd beschikbaar. Verkoop alleen aan huis.
Producten op basis van struisvogelolie. - Hand- , Dag-, Nachtcrème - Struisbalsem (klovencrème) - Haarshampoo - Badolie - Huidlotion - Massageolie. Struisvogelolie heeft helende eigenschappen en wordt uitstekend door de huid opgenomen. Plakt niet!
Verse eieren, heerlijk als bijzondere struisvogeleiersalade of voor een grote omelet. Een struisvogelei is ongeveer gelijk aan 30 kippeneieren. Lege doppen, als decoratie of om zelf te beschilderen of te bewerken.
Diverse soorten en afbeeldingen.
Diverse soorten en afbeeldingen.
Producten gemaakt van luxe struisvogelleer.

Heierhof Huisverkoop maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal, mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de Reconstructiecommissie Boven-Dommel. Het project Heierhof Huisverkoop is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Noord-Brabant.