Beleef Heierhof

Voor unieke, gezellige activiteiten en uitjes in De Kempen in Noord-Brabant!

Reserveren

Bel ons

+31 40 - 20 42 721

U bent hier:

Alpaca wandeling in de Brabantse Kempen

NIEUW bij Heierhof Alpaca wandeling!

Bij Heierhof is het mogelijk om, onder begeleiding, met alpaca’s te gaan wandelen. Je wordt bij ons ontvangen bij de alpa­ca’s. Na een korte instructie gaan we op weg met 1 of 2 alpaca's. Per 5 personen gaat er 1 alpaca mee, zodat deze 5 personen afwisselend een alpaca begeleiden. Honden kunnen niet mee met de wandeling. We komen op onze route langs bijzondere plekken in de omgeving. Uiteraard wordt er onderweg veel over de alpaca’s verteld en is er veel gelegenheid om foto’s te maken. De duur van de wandeling, inclusief tijd voor een kopje koffie of thee met een lekker stukje vlaai, is ca. 2 uur.

Alpaca’s!

Alpaca’s zijn vriendelijke, nieuwsgierige dieren die zelden spugen, zeker wanneer er voldoende afstand van elkaar wordt gehouden. Deelname aan de wandeling is echter te allen tijde voor eigen risico.

Kosten:

De kosten van een dergelijke wandeling, duur ca. 2 uur incl. koffie en thee en een stukje vlaai bedragen € 20,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar moeten worden vergezeld door een betalende volwassene, omdat alpaca’s soms ergens van schrikken en dan plotseling aan het halstertouw kunnen trekken.

Foto's

Info & Prijs

Huur Alpaca € 20,00 per personen.

Min € 100,00 per groep.

Huur picknickmand excl. inhoud € 5,00.

Picknickpakket vanaf 12 jr. € 13,50 p.p.

Picknickpakket van 4 tot 12 jr. € 8,50 p.p.

Reserveren