Beleef Heierhof

Voor unieke, gezellige activiteiten en uitjes in De Kempen in Noord-Brabant!

Reserveren

Bel ons

+31 40 - 20 42 721

U bent hier:

Struise Estafette

Struise Estafette *NIEUW*

Er wordt van struisvogels gezegd dat deze hun kop in het zand zouden steken. Hoewel dit een fabeltje is, doen wij mensen dit maar al te vaak. De meeste mensen kunnen heel goed praten, maar hoe goed luisteren we eigenlijk naar elkaar?


Bij deze unieke teambuilding activiteit is het heel erg belangrijk dat er onderling goed gecommuniceerd wordt.

Als team goed functioneren is vaak nog niet zo makkelijk. Laat staan wanneer u geblinddoekt, in een struisvogel pak, een parcours met hindernissen af moet leggen?!


Een leuke uitdaging, waarbij u actief en op creatieve wijze bezig bent in de buitenlucht. Deze activiteit is uitstekend geschikt voor bedrijven, groepen of verenigingen. Iedereen kan meedoen! Heierhof heeft een aantal teambuilding activiteiten voor u beschikbaar.

Combineer uw activiteiten en stel uw eigen (dag)programma samen. 

Om uw dag zo goed mogelijk te laten verlopen, adviseren wij u stevig schoeisel en passende kleding te dragen. Houdt u ook rekening met de tijd van het jaar.

Heeft u na dit avontuur honger gekregen? Geen probleem! Deze activiteit is ook uitstekend te combineren met onze Struise Barbecue. Het vlees wordt voor u gebakken, terwijl u na geniet van een geslaagde dag.

Foto impressie

Info & Prijs

€ 10,50 per persoon
€ 7,50 per kind

  • Duur activiteit: 1 tot 1,5 uur

Reserveren